Noutăți

Concurs "Suntem tânăra generație" 2017

Anul trecut am obtinut locul I pe tara la concursul "Suntem generatia in miscare", fapt care ne-a bucurat si ne-a dat multa incredere in noi. Anul acesta, fundatia Prais vine cu o alta propunere, tot pentru elevii claselor IX-XI. Ei sunt incurajati sa participe la concursuri de cultura generala, sa organizeze un flashmob si sa posteze diplome cu premii obtinute in perioada 1 ianuarie-30 mai 2017.

Pentru a castiga, avem nevoie de cat mai multe likeuri pe pagina de Facebook - Suntem tanara generatie!
Flashmob
Am talent

Obiectivele proiectului sunt promovarea starii de bine a adolescentilor bazata pe un stil de viata echilibrat, pe importanta cunoasterii, a educatiei, a valorilor morale si pe valorizarea tinerei generatii!

Asteptam cat mai multe likeuri!! SUNTEM TANARA GENERATIE!!!

Bikeathon

Susține proiectul „Vino cu noi in laboratorul de științe

Proiect inițiat de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca” Făgăraș

Valentine's Day

Valentine's Day a fost sarbatorită cu drag anul aceasta de către elevii liceului.
Cu ocazia zilei Îndrăgostiților , ne-am pregatit de această dată în stil englezesc. A existat o tombolă numită "Premoniția dragostei" cu citate în limba engleza scrise de numeroși scriitori cunoscuți sau artiști. Cei care au dorit, le-au achizitionat. Prețul unui citat a fost de 0,50 lei (50 de bani). La această tombolă au putut câștiga premiul cel mare, o masă in pub-ul favorit! Nu a trebuit decât să găsească citatul câștigător și apoi perechea acestuia . Primele 4 perechi au fost premiate, perechile fiind anunțate la sfârșitul orelor de curs. Cei care nu au avut citate câștigătoare, au putut să se bucure însă, de premonițiile lor în dragoste.

Castigatorii au foat urmatorii:
Locul I - Dragoş Popa şi Violeta Moldovan
Locul II - Emanuel Manea şi Câlţea Raluca
Locul III - Rareş Pascu şi Radu Niculescu
Locul IV - Florin Stanciu şi Denise Oana