Noutăți

Concurs "Suntem tânăra generație" 2017

Anul trecut am obtinut locul I pe tara la concursul "Suntem generatia in miscare", fapt care ne-a bucurat si ne-a dat multa incredere in noi. Anul acesta, fundatia Prais vine cu o alta propunere, tot pentru elevii claselor IX-XI. Ei sunt incurajati sa participe la concursuri de cultura generala, sa organizeze un flashmob si sa posteze diplome cu premii obtinute in perioada 1 ianuarie-30 mai 2017.

Pentru a castiga, avem nevoie de cat mai multe likeuri pe pagina de Facebook - Suntem tanara generatie!
Flashmob
Am talent

Obiectivele proiectului sunt promovarea starii de bine a adolescentilor bazata pe un stil de viata echilibrat, pe importanta cunoasterii, a educatiei, a valorilor morale si pe valorizarea tinerei generatii!

Asteptam cat mai multe likeuri!! SUNTEM TANARA GENERATIE!!!

Bikeathon

Susține proiectul „Vino cu noi in laboratorul de științe

Proiect inițiat de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca” Făgăraș

Halloween-ul a fost sărbătorit cu mare drag și succes la Colegiul Naţional "Doamna Stanca" . Elevii au reușit să organizeze un târg de poveste înconjurat de mici monstruleţi, vrăjitoare, unicorni sau soldăţei. Au căutat comori, s-au încălzit cu ceai și ciocolată caldă și au degustat cele mai delicioase prajituri! Au vizionat filme și s-au întrecut în costumaţii. Expoziția cu vanzare nu a lipsit, și desigur, au fost premiate cele mai bune fotografii, desene, prăjituri și costume.

Au încheiat în cadrul unei atmosferi magice, lansând lampioane. Târgul a fost un succes, iar elevii speră să întâlnească cât mai multa lume anul viitor în aceleași împrejurări de sărbătoare.