Oscar - Sarpele hoinar

Noutăți

Concurs "Suntem tânăra generație" 2017

Anul trecut am obtinut locul I pe tara la concursul "Suntem generatia in miscare", fapt care ne-a bucurat si ne-a dat multa incredere in noi. Anul acesta, fundatia Prais vine cu o alta propunere, tot pentru elevii claselor IX-XI. Ei sunt incurajati sa participe la concursuri de cultura generala, sa organizeze un flashmob si sa posteze diplome cu premii obtinute in perioada 1 ianuarie-30 mai 2017.

Pentru a castiga, avem nevoie de cat mai multe likeuri pe pagina de Facebook - Suntem tanara generatie!
Flashmob
Am talent

Obiectivele proiectului sunt promovarea starii de bine a adolescentilor bazata pe un stil de viata echilibrat, pe importanta cunoasterii, a educatiei, a valorilor morale si pe valorizarea tinerei generatii!

Asteptam cat mai multe likeuri!! SUNTEM TANARA GENERATIE!!!

Bikeathon

Susține proiectul „Vino cu noi in laboratorul de științe

Proiect inițiat de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca” Făgăraș

Oscar - Sarpele hoinar


În aceasta eră „nebună", în care toată lumea se află într-o continuă alergătură, copiii sunt victimele propriilor părinţi, care într- un mod automat, îi duc şi îi aduc pe copii la/de la şcoală cu maşina...

Să fie comoditatea sau lipsa timpului?

Dar oare pentru copil este sănătos? Îl întreabă cineva pe copil dacă îi place sau nu?

Tocmai de aceea, această campanie ni se pare binevenită în promovarea mersului pe jos, cu bicicleta, trotineta către şcoală.
Deoarece elevii şcolii noastre provin din toate zonele oraşului ne-am bucura ca prin acest joc să încurajăm copiii şi pe părinţii acestora să se deplaseze cu mijloace de transport durabile, atât pentru siguranţa lor în trafic, dar şi să acumuleze experienţă pentru viitor.


Oscar - Sarpele hoinar