Olimpiada Kaufland

Noutăți

Concurs "Suntem tânăra generație" 2017

Anul trecut am obtinut locul I pe tara la concursul "Suntem generatia in miscare", fapt care ne-a bucurat si ne-a dat multa incredere in noi. Anul acesta, fundatia Prais vine cu o alta propunere, tot pentru elevii claselor IX-XI. Ei sunt incurajati sa participe la concursuri de cultura generala, sa organizeze un flashmob si sa posteze diplome cu premii obtinute in perioada 1 ianuarie-30 mai 2017.

Pentru a castiga, avem nevoie de cat mai multe likeuri pe pagina de Facebook - Suntem tanara generatie!
Flashmob
Am talent

Obiectivele proiectului sunt promovarea starii de bine a adolescentilor bazata pe un stil de viata echilibrat, pe importanta cunoasterii, a educatiei, a valorilor morale si pe valorizarea tinerei generatii!

Asteptam cat mai multe likeuri!! SUNTEM TANARA GENERATIE!!!

Bikeathon

Susține proiectul „Vino cu noi in laboratorul de științe

Proiect inițiat de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca” Făgăraș

Premiul al III -lea la Olimpiadele Kaufland


Colegiul Național "Doamna Stanca"din Fagaras a obținut Premiul al III -lea la Olimpiadele Kaufland , mai 2016. Premiul, în valoare de 20000 euro, a fost înmânat doamnei Directoare Corina Dragoiu, managerul instituției de invatamant, în prezența reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Brașov, a domnului Primar al Municipiului Fagaras, a conducerii Kaufland România. La ceremonia care a avut loc în Sala tronului din Cetatea Fagarasului, au participat și directorii institutiilor de învățământ făgărasene, cadrele didactice si elevii implicati în acest proiect național de susținere a învățământului romanesc.

Felicitări tuturor celor care au contribuit la reusita acestui vast proiect educational!