FESTIVITATI DESCHIDERE AN SCOLAR 2016-2017

Noutăți

Concurs "Suntem tânăra generație" 2017

Anul trecut am obtinut locul I pe tara la concursul "Suntem generatia in miscare", fapt care ne-a bucurat si ne-a dat multa incredere in noi. Anul acesta, fundatia Prais vine cu o alta propunere, tot pentru elevii claselor IX-XI. Ei sunt incurajati sa participe la concursuri de cultura generala, sa organizeze un flashmob si sa posteze diplome cu premii obtinute in perioada 1 ianuarie-30 mai 2017.

Pentru a castiga, avem nevoie de cat mai multe likeuri pe pagina de Facebook - Suntem tanara generatie!
Flashmob
Am talent

Obiectivele proiectului sunt promovarea starii de bine a adolescentilor bazata pe un stil de viata echilibrat, pe importanta cunoasterii, a educatiei, a valorilor morale si pe valorizarea tinerei generatii!

Asteptam cat mai multe likeuri!! SUNTEM TANARA GENERATIE!!!

Bikeathon

Susține proiectul „Vino cu noi in laboratorul de științe

Proiect inițiat de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca” Făgăraș

FESTIVITATI DESCHIDERE AN SCOLAR 2016-2017


Colegiul Național Doamna Stanca a avut onoarea de a primi, în zi de sărbătoare, vizita Inspectorului General Scolar, în persoana doamnei Ariana Bucur care a inaugurat, în prezenta celor doi directori: Corina Dragoiu și Gieanina Sin, cabinetul de științele naturii.

 
 

Anul școlar 2016-2017 a început mai deosebit pentru elevii colegiului nostru. Corpul C al școlii a fost renovat, iar în corpul A, am inaugurat un nou laborator de științe ale naturii, laborator realizat în urma câștigării premiului în valoare de 20.000 euro de la concursul Olimpiadele Kaufland. De asemenea, tot în urma acestui concurs, o parte a curții școlii a fost transformată într-un adevărat parc, cu verdeață, bănci și o fântână! Pentru a sărbători aceste transformări, conducerea școlii a invitat elevii, părinții acestora și cadrele didactice la o "lansare" de lampioane!