Festivitatea de premiere a elevilor claselor a XII-a, promoția 2016

Noutăți

Concurs "Suntem tânăra generație" 2017

Anul trecut am obtinut locul I pe tara la concursul "Suntem generatia in miscare", fapt care ne-a bucurat si ne-a dat multa incredere in noi. Anul acesta, fundatia Prais vine cu o alta propunere, tot pentru elevii claselor IX-XI. Ei sunt incurajati sa participe la concursuri de cultura generala, sa organizeze un flashmob si sa posteze diplome cu premii obtinute in perioada 1 ianuarie-30 mai 2017.

Pentru a castiga, avem nevoie de cat mai multe likeuri pe pagina de Facebook - Suntem tanara generatie!
Flashmob
Am talent

Obiectivele proiectului sunt promovarea starii de bine a adolescentilor bazata pe un stil de viata echilibrat, pe importanta cunoasterii, a educatiei, a valorilor morale si pe valorizarea tinerei generatii!

Asteptam cat mai multe likeuri!! SUNTEM TANARA GENERATIE!!!

Bikeathon

Susține proiectul „Vino cu noi in laboratorul de științe

Proiect inițiat de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca” Făgăraș

Festivitatea de premiere a elevilor claselor a XII-a, promoția 2016


Astazi, 2 iunie 2016, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor claselor a XII-a, promoția 2016 , de la Colegiul National "Doamna Stanca".La aceasta ceremonie au participat doamna Director Corina Dragoiu, doamna Director-adjunct Gieanina Sin, diriginții claselor a XII-a, profesorii Laura Pestesi, Stefan Bokor, Adriana Arsu și Anton Deji. De asemenea, au fost prezente cadre didactice, numeroși parinti, precum și elevii celorlalte clase de liceu.

Tuturor absolvenților, mult succes la examenul de bacalaureat!