Noutăți

Concurs "Suntem tânăra generație" 2017

Anul trecut am obtinut locul I pe tara la concursul "Suntem generatia in miscare", fapt care ne-a bucurat si ne-a dat multa incredere in noi. Anul acesta, fundatia Prais vine cu o alta propunere, tot pentru elevii claselor IX-XI. Ei sunt incurajati sa participe la concursuri de cultura generala, sa organizeze un flashmob si sa posteze diplome cu premii obtinute in perioada 1 ianuarie-30 mai 2017.

Pentru a castiga, avem nevoie de cat mai multe likeuri pe pagina de Facebook - Suntem tanara generatie!
Flashmob
Am talent

Obiectivele proiectului sunt promovarea starii de bine a adolescentilor bazata pe un stil de viata echilibrat, pe importanta cunoasterii, a educatiei, a valorilor morale si pe valorizarea tinerei generatii!

Asteptam cat mai multe likeuri!! SUNTEM TANARA GENERATIE!!!

Bikeathon

Susține proiectul „Vino cu noi in laboratorul de științe

Proiect inițiat de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca” Făgăraș

Târgul de Crăciun 2016

Am încheiat cu succes cea de a 7-a ediţie a Targului de Crăciun, întrucât ziua de 22 a lunii decembrie a anului 2016 a avut o însemnatate considerabilă pentru noi, elevii și colectivul CNDS. Am reuşit să sărbătorim minunea și magia Crăciunului prin multă strădanie în cadrul spectacolelor și vânzării de prăjituri, ornamente sau tombola, fiind premiate cele mai bune momente și cele mai delicioase prăjituri, dar și cel mai populat stand, astfel atestându-se încă o dată motivul central al acestei activități : sprijinirea celor mai puţin norocoşi.

În consecință, s-au oferit zâmbete unui numar de 55 de copii și nu numai. Resursele lui Moş Craciun au facut posibilă desfășurarea acțiunii de caritate. Adresându-ne cu gratitudine, mulțumim participanților și conducerii șolii, dorind în viitor realizarea celei de a 8-a ediții.