BIKEATHON TARA FAGARASULUI IUNIE 2017

Noutăți

Concurs "Suntem tânăra generație" 2017

Anul trecut am obtinut locul I pe tara la concursul "Suntem generatia in miscare", fapt care ne-a bucurat si ne-a dat multa incredere in noi. Anul acesta, fundatia Prais vine cu o alta propunere, tot pentru elevii claselor IX-XI. Ei sunt incurajati sa participe la concursuri de cultura generala, sa organizeze un flashmob si sa posteze diplome cu premii obtinute in perioada 1 ianuarie-30 mai 2017.

Pentru a castiga, avem nevoie de cat mai multe likeuri pe pagina de Facebook - Suntem tanara generatie!
Flashmob
Am talent

Obiectivele proiectului sunt promovarea starii de bine a adolescentilor bazata pe un stil de viata echilibrat, pe importanta cunoasterii, a educatiei, a valorilor morale si pe valorizarea tinerei generatii!

Asteptam cat mai multe likeuri!! SUNTEM TANARA GENERATIE!!!

Bikeathon

Susține proiectul „Vino cu noi in laboratorul de științe

Proiect inițiat de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca” Făgăraș

Bikeathon 2017 - Vino cu noi în laboratorul de științe

Luna iunie ne-a oferit ocazia să demonstrăm că elevii, părinții, cadrele didactice, precum și foști absolvenți ai Colegiului National „Doamna Stanca” formează o echipă extrem de puternică!

Peste 160 de bicicliști, cu vârsta între 3-40+ ani s-au înscris și au pedalat pentru proiectul „Vino cu noi în laboratorul de Stiinte” al școlii noastre. Alte 50 de persoane șifirme au donat pentru a ne susține, astfel încât am reușit să fim echipa cu cel mai mare număr de participanți și echipa care a strâns cele mai multe fonduri și de aceea am fost răsplătiți și cu cele 2 premii oferite de Fundația Comunitară „Țara Făgărașului”.
Ne-am bucurat cu toții de o zi frumoasă, de multe zâmbete, de sport, de satisfacția reușitei, de faptul ca am știut să ne susținem cauza, să ne încurajăm unii pe alții, să fim împreună și în afara orelor de curs!

Mulțumiri și felicitări!!!