ANGLIA- DEVON – BIDEFORD – LONDRA 2018


ANGLIA- DEVON – BIDEFORD – LONDRA 2018

Sfarsit de iunie (si de examene), inceput de iulie…12 zile pe care un grup de elevi de la Colegiul National "Doamna Stanca" le-a petrecut in Anglia.

Cu dorinta de a cunoaste mai mult din ceea ce inseamna cultura si civilizatie engleza si din dorinta de a ne imbunatati abilitatile de comunicare in limba lui Shakespeare (sau Kate Middleton ), am participat pentru o saptamana la activitatile scolii de vara Sharing One Language, in Bideford, Devon.

Pe langa activitatile antrenante si interactive de la scoala, am avut ocazia sa ne bucuram de locuri minunate, de soare, (mult soare), de peisaje de poveste si de gazde ospitaliere si super prietenoase!

Cele 3 zile din Londra vor ramane mereu in amintirea noastra datorita obiectivelor turistice vizitate, dar mai ales datorita membrilor familiei regale pe care am avut sansa sa ii vedem si sa ii salutam…(am fost salutati inapoi)!

"A fost cea mai minunata excursie la care am participat…nu eram asa buna la engleza, dar aceasta excursie m-a facut sa realizez ce frumoasa este aceasta limba!"

"I liked everything, especially the course because I had to speak a lot of English!"

"Never had I imagined that I would get the opportunity to see London! And with such an awesome group of people! The week in Bideford passed way too fast. It was way more enjoyable than I had initially anticipated, thanks to the wonderful people there!"

"Pentru mine a fost o experienta de neuitat…m-am bucurat de fiecare moment petrecut aici. Unul dintre visurile mele s-a implinit si sunt pe deplin fericita!"